Log In · Register

 
4 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
Join CB affiliates!
micron
post May 5 2008, 11:53 PM
Post #1


cb's #1 fan! =)
******

Group: Advisor
Posts: 2,341
Joined: Nov 2003
Member No: 1



OVERVIEW
Do you have a layout site or a personal site that you want to promote? Become a CB affiliate! You will need to send us at least 3 unique hits from your site (referer will be checked) to be listed to prevent spam. The affiliates link is at the bottom of every CB page, with the default sort as "last activity", which is the last time a user clicks on your affiliate link. Also, the top affiliates (calculated by unique hits in minus unique hits out) are listed at every layout code page. Moreover, the affiliates section at the top of every page to maximize exposure. Once everything is finalized, we will guarantee that we will send you at least one visitor for every visitor you send! We can do this because we are arguably one of the largest if not the largest layout site out there!


WHATS ALLOWED
-To be listed, you will need to send us 3 unique this (this is to prevent spam).
-Only pg-13 sites are allowed.
-Affiliate code must be present at your site at all times (will be checked periodically).
-Inactive affiliates (no activity for 1 month) are automatically delisted!


WHY SHOULD I JOIN?
CreateBlog is arguably the largest and one of the first layout providers (since 2003). There's no better way to increase your website clout than to be affiliated with us!

Also, if you reach 100 incoming unique hits, you will be eligible to be in the Affiliate member group, which has similar upgrades as official members. Plus, you get to strut around the community with an official cb affiliate badge! PM me to be upgraded! =)

If you reach 2000 incoming unique hits, you will be eligible for a free hosting account:

-5GB Disk Space
-50GB Monthly Traffic
-Unlimited MySQL DBs
-Unlimited Email Accounts
-Unlimited FTP Accounts
-Unlimited Subdomains
-Cpanel 11
-Dedicated IP
-PHP 5, MYSQL 5, APACHE 2
-99.9% Uptime Guarantee


WHAT ARE YOU WAITING FOR? JOIN NOW!
 
synatribe
post May 6 2008, 12:41 AM
Post #2


AIDS at RAVES.
******

Group: Official Designer
Posts: 2,386
Joined: Dec 2007
Member No: 598,878



nice, i think Ill join after I revamp my site, this is a great idea :]
 
Insurmountable
post May 6 2008, 03:11 PM
Post #3


Cornflakes :D
*******

Group: Staff Alumni
Posts: 4,541
Joined: Dec 2005
Member No: 322,923



lol I'll join once I get the graphics side of my website up and running xD
 
Blaqheartedstar
post May 6 2008, 06:59 PM
Post #4


Two can keep a secret if one of them is dead.
******

Group: Staff Alumni
Posts: 2,682
Joined: Jun 2005
Member No: 156,187



About time really =)
going to join now tongue.gif
 
1angel3
post May 6 2008, 09:15 PM
Post #5


Naomi loves you. Y'all may call me NaNa
******

Group: Official Designer
Posts: 2,925
Joined: Jun 2006
Member No: 427,774



I'm going to take advantage of this.
 
butre
post May 7 2008, 06:43 PM
Post #6


/人◕‿‿◕人\
*******

Group: Official Member
Posts: 8,283
Joined: Dec 2007
Member No: 602,927



I'm going to pass until I get my site back up.
 
mfusion
post May 11 2008, 10:10 PM
Post #7


Newbie
*

Group: Member
Posts: 9
Joined: Feb 2008
Member No: 617,873



Hi, when I try submitting my website, I get this error:
Screenshot must be in standard (4:3) or widescreen (16:10)

I just took a regular screenshot and uploaded it. What am I doing wrong?
 
synatribe
post May 11 2008, 11:50 PM
Post #8


AIDS at RAVES.
******

Group: Official Designer
Posts: 2,386
Joined: Dec 2007
Member No: 598,878



QUOTE(mfusion @ May 11 2008, 10:10 PM) *
Hi, when I try submitting my website, I get this error:
Screenshot must be in standard (4:3) or widescreen (16:10)

I just took a regular screenshot and uploaded it. What am I doing wrong?

paste it onto a 1024x768 document because the ratios need to be 4 by 3:]
 
mfusion
post May 12 2008, 10:25 PM
Post #9


Newbie
*

Group: Member
Posts: 9
Joined: Feb 2008
Member No: 617,873



^^ Thank you :) I have submitted my website.
 
NICKAWHAT
post May 18 2008, 11:59 PM
Post #10


Member
**

Group: Member
Posts: 10
Joined: Sep 2007
Member No: 577,080



QUOTE(SkyliteX @ May 11 2008, 06:50 PM) *
paste it onto a 1024x768 document because the ratios need to be 4 by 3:]


Why does you signature look like a X rated picture of Pandora?
 
superstitious
post May 20 2008, 08:27 AM
Post #11


Tick tock, Bill
*******

Group: Administrator
Posts: 8,764
Joined: Dec 2005
Member No: 333,948



QUOTE(TheNickMan @ May 18 2008, 11:59 PM) *
Why does you signature look like a X rated picture of Pandora?

Bit of a hotlinking signature fiasco. It's resolved now. heh
 
synatribe
post May 20 2008, 05:27 PM
Post #12


AIDS at RAVES.
******

Group: Official Designer
Posts: 2,386
Joined: Dec 2007
Member No: 598,878



QUOTE(TheNickMan @ May 18 2008, 11:59 PM) *
Why does you signature look like a X rated picture of Pandora?

how come I never knew about this?

QUOTE(superstitious @ May 20 2008, 08:27 AM) *
Bit of a hotlinking signature fiasco. It's resolved now. heh

 
wingz3r0
post May 21 2008, 01:48 AM
Post #13


Newbie
*

Group: Member
Posts: 2
Joined: Jun 2007
Member No: 533,812



I would love to inprovise with you guys, but im still a rookie (NEWBIE) how do I become a " OFFICAL MEMBER " who in here is willin to school me for a bit happy.gif

 
micron
post May 21 2008, 02:00 AM
Post #14


cb's #1 fan! =)
******

Group: Advisor
Posts: 2,341
Joined: Nov 2003
Member No: 1



^ hi, i think you're looking for this:

http://www.createblog.com/forums/index.php?showtopic=177639
 
micron
post May 21 2008, 02:01 AM
Post #15


cb's #1 fan! =)
******

Group: Advisor
Posts: 2,341
Joined: Nov 2003
Member No: 1



update
top 5 affiliates (calculated by unique hits in - unique hits out) are listed on every layout code page.
 
skippysandy
post May 25 2008, 03:57 PM
Post #16


Newbie
*

Group: Member
Posts: 0
Joined: May 2008
Member No: 649,271



I have a quick question about affiliation. I hope this is the right place to post it; I saw that someone else posted a question here, so I figured it would be OK.
Awhile ago I tried signing up for the affiliation program. I think I did everything right. I uploaded the screenshot, filled out the info, put the verification code on my site and clicked, but when I log in here and check it still says my site (PhoenixTearz.com) is 'unverified'. I've done this process (clicking and trying to verify my site) several times. I did it first a few weeks ago, thinking maybe it would take some time, that maybe an admin had to verify it or something. But I logged in again today and still nothing. I just tried again, twice, and it doesn't seem to be working.
Can anyone help me with this? Has this problem ever happened before?
 
skippysandy
post May 26 2008, 05:48 PM
Post #17


Newbie
*

Group: Member
Posts: 0
Joined: May 2008
Member No: 649,271



Thanks for replying. I just tried, I did exactly what you said and my site still appears to be unverified. I filled in all the required forms, I added the CB button to my site (it's still there) and I clicked it. I don't think I'm doing anything wrong...it's not really that complicated a process. I don't know what the error can be attributed to, but I've tried this several times, as I said before, and nothing is working. sad.gif
Could my browser's cache be contributing? Are there any known bugs in the affiliation verification process that I could somehow be hitting? The URL to my unverified CB affiliate page is: http://www.createblog.com/affiliates/affiliate.php?id=36 - if that's of any help.
 
SharperMyspace
post May 26 2008, 08:00 PM
Post #18


Senior Member
*****

Group: Official Designer
Posts: 323
Joined: Dec 2007
Member No: 601,314



How can I view my site's affliliation page on CB without having to look through the pages of afflilies to find it?

Also: On the pages for my layouts on CB, I have a link to my site. Is it ok if I change that link to "http://www.createblog.com/affiliates/in.php?id=66"?
 
emberfly
post May 27 2008, 12:53 AM
Post #19


kthxbai
******

Group: Official Designer
Posts: 2,829
Joined: Feb 2008
Member No: 621,203



One of your top affiliates: embracee gives people viruses when they visit her site!

http://www.createblog.com/affiliates/out.php?id=19

Every time I go there, my anti-virus software goes CRAZYYYYY!

Her site stores malicious viruses into your temp. internet files every time you visit! check it out of you don't believe me.

here's is a screenshot of what happens when I visit that site:

 
synatribe
post May 27 2008, 01:40 AM
Post #20


AIDS at RAVES.
******

Group: Official Designer
Posts: 2,386
Joined: Dec 2007
Member No: 598,878



some virsus protection programs arent reliable :]
 
emberfly
post May 27 2008, 01:44 AM
Post #21


kthxbai
******

Group: Official Designer
Posts: 2,829
Joined: Feb 2008
Member No: 621,203



^ exactly. That's why people need to be warned about that site.
 
synatribe
post May 27 2008, 01:46 AM
Post #22


AIDS at RAVES.
******

Group: Official Designer
Posts: 2,386
Joined: Dec 2007
Member No: 598,878



QUOTE(emberfly @ May 27 2008, 01:44 AM) *
^ exactly. That's why people need to be warned about that site.

well some anti virus programs are paid to alert certain things that arent harmful to your comp, maybe your virus protection program is a virus. _unsure.gif
 
synatribe
post May 27 2008, 01:52 AM
Post #23


AIDS at RAVES.
******

Group: Official Designer
Posts: 2,386
Joined: Dec 2007
Member No: 598,878



^^ oo okay then its the site:] lol :]
 
emberfly
post May 27 2008, 09:20 AM
Post #24


kthxbai
******

Group: Official Designer
Posts: 2,829
Joined: Feb 2008
Member No: 621,203



avast is top quality _smile.gif

...and free... so no it's not being paid to find that stuff.
 
skippysandy
post May 27 2008, 09:02 PM
Post #25


Newbie
*

Group: Member
Posts: 0
Joined: May 2008
Member No: 649,271



I'm really sorry, but it's still not working. I thought maybe Wordpress was causing the problem; I put the button in my WP theme folder, in my footer page (where I have all my other affiliates listed). The footer displays on the homepage...but still, I thought maybe that was the reason, so I pasted the button code on my index.php page and clicked it from there, and still nothing. :( I really wish I knew what was going wrong.
 

4 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: