Am luat mingea la un White Sox Game |
Am luat mingea la un White Sox Game |
![]()
|
|
![]() Photoartist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Staff Alumni Posts: 12,363 Joined: Apr 2006 Member No: 399,390 ![]() |
Bine, eu sunt în prezent vizitarea unor rude, în Chicago, chiar acum. I live in Dakota de Nord, aşa încât cu greu am ajunge vreodată pentru a vedea orice jocuri de baseball. Diseara, matusa mea a fost capabil de a lua nişte bilete la Sox joc în seara asta. Sunt un fan Cubs, dar sunt de asemenea, un fan de baseball, iar din anul I cu greu ajunge vreodată să mergeţi la orice jocuri, am fost încântat să meargă.
Locuri noastre au fost foarte bine. Noi am fost în stânga domeniul de locuri, aproximativ zece rânduri inapoi. The White Sox bullpen a fost un rând în jos şi peste un aisle, foarte aproape. Acum, am fost purtarea mea Cubs palarie, doar pentru a-l dracu '(nu mă tem de a avea de batut de fani Rabid SOx). În jurul 2a inning, am fost mâncând un hot dog, când am observat că White Sox bullpen antrenor motioning a fost pentru mine să vin. Eu merg acolo, şi de această conversaţie (a lungul acestor linii) are loc: Coach: "Mă bucur că te-a decis să vină viziona un adevarat joc de baseball. Aceste alte baieti sunt AAA sau AA." Eu: "Ei bine, avem peste 500 de jocuri 23" C: "Da, în AAA". M: "Am fost la jocul de ieri. Ei lovit un grand slam." C: * Ceva nu pot aminti * M: "Ne-am swept voi în acest an." C: "Da, am fost beat." C: "Nu e un motiv de AL-a castigat tot jocul Stea 12 (?) Ani la rand." După aceasta, el mi-o tossed de baseball, şi am atât laughed, si m-am dus sa stea pentru a merge înapoi. La sfârşitul jocului, Octavio Dotel a fost semnarea autografe, si am luat unul (am luat-mi cubs hat off, evident). Per ansamblu, această experienţă a fost mai bună decât cea de joc. Am sa vorbesc cu coş de gunoi Sox bullpen autocarul, si am luat un liber cu mingea, prima mea o vreodată la un joc. Voi vă amintiţi cu siguranţă în seara asta pentru o perioada de timp. TL; DR: Am purtat-mi cubs palarie la un joc de SOx alb, a vorbit cu un antrenor bullpen, şi am un cont gratuit de baseball. Ce e misto unele freebies voi au gotten de la sport jocuri? Română |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() The Resident Drunk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Head Staff Posts: 8,623 Joined: Nov 2007 Member No: 593,266 ![]() |
वास्तव में मुझे मेरी माँ से एक बेसबॉल autographed doc gooden ! मेरा जन्म हुआ था वर्ष वे इस श्रृंखला जीती है ! मैं भी इस साल खेल से autographed stubs ! Hindi |
|
|
![]()
|
|
![]() Photoartist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Staff Alumni Posts: 12,363 Joined: Apr 2006 Member No: 399,390 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |